Nieuwjaarsconcert 2023

Muziekvereniging St. Bavo nieuwjaarsconcert 2023

Muziekvereniging Sint Bavo houdt na twee jaar verplichte afwezigheid weer haar jaarlijkse nieuwjaarsconcert op zondag 8 januari 2023 om 11.00 uur in de Ontmoeting in Raamsdonk. De toegang is gratis.

Het nieuwe jaar zal men met een muzikale toost een mooi aantrekkelijk maar ook vernieuwend programma brengen. Zowel de harmonie o.l.v. Wilfred Werkman en de slagwerkgroep o.l.v. Steven Leander maken hun opwachting. De harmonie brengt u een sfeervol programma met muziek voor jong en oud.

Slagwerkgroep  St. Bavo vernieuwd brengt Top2000 tribute

Slagwerkgroep Sint Bavo uit Raamsdonk is na de coronatijd aan de slag gegaan met een vernieuwd repertoire. Men zocht een uitdaging om zich te onderscheiden. Dat daar een tijd aan gewerkt moest worden is duidelijk. Daarom was men het afgelopen jaar weinig te zien. Maar nu is het zover dat men het voor publiek kan gaan uitvoeren. En wat gaat men brengen? Het wordt wel de ‘lijst der lijsten’ genoemd. Elk jaar vanaf de Kerstnacht tot Oudjaarsnacht: we hebben het over de Top2000. Een jaarlijkse terugkerende lijst wordt door velen beluisterd en bekeken en is inmiddels toch wel een traditie geworden die hoort bij Kerst en Oud en Nieuw.                                                                                                                       Het leek de slagwerkgroep wel een leuk idee om iets te doen met die geweldige intro’s die DJ Bart Arends altijd maakt aan het begin van de Top2000. Zo gezegd, zo gedaan. Nou ja, het had wel iets meer voeten in de aarde voordat het een beetje begon te klinken. Het valt ook niet mee om mee te spelen met grootheden als Queen, Coldplay, Katy Perry, Doe Maar, Golden Earring, Madonna, Danny Vera en ga zo maar door.

Een nieuwe opzet dus voor de slagwerkgroep en een andere manier van repeteren, maar men denkt dat het toch gelukt is. U komt nog even in de sfeer van de Top2000 met deze terugblik door de slagwerkgroep. Tevens zullen zij voor het eerst officieel ook hun nieuwe outfit tonen, geschonken door Zwaluwe Bouw uit Hooge Zwaluwe.

Wilt u dit niet missen kom dan kijken en luisteren naar het nieuwjaarsconcert op zondag 8 januari 2023 in de Ontmoeting in Raamsdonk. Aanvangstijd 11.00 uur en de toegang is gratis.

Muziekvereniging Sint Bavo wenst u allen een goed muzikaal en gezond 2023 toe.