Miljoenenjacht St. Bavo

Locatie: De Gymzaal achter het Ontmoetingscentrum.

Harmonie St. Bavo speelt Miljoenenjacht

Wie kent niet het TV spel Miljoenenjacht met Linda de Mol?

De Harmonie van muziekvereniging St. Bavo gaat dit spel naspelen op zaterdag 04 november a.s. om 20.00 uur in de Gymzaal achter het Ontmoetingscentrum. Met heuse kandidaten en echte prijzen. Niet de miljoenen waarmee op TV wordt gesmeten, maar bescheiden leuke prijzen. En het publiek gaat die prijzen winnen! Want zoals bij de echte quiz worden de kandidaten die aan het spel mogen meespelen door het lot bepaald. Dan komen ze voor een dilemma. Want ze staan voor de keus om één van de vier koffers te openen met daarin een mooie prijs, of om mee te spelen.

Uiteindelijk gaan 4 Kandidaten met elkaar de strijd aan door vragen te beantwoorden. Bij elke goede vraag schuift de kandidaat een plaats naar voren. Uiteindelijk zullen er 2 kandidaten gaan strijden om miljoenenjacht te mogen spelen. Degene die het beste kan rekenen is de finalist. Die mag een keuze maken uit één van de gouden koffertjes, zijn of haar gelukskoffer.

Dan is het de beurt aan de harmonie. De kandidaat kiest 4 gouden koffers met daarop een getal. Dit getal correspondeert met een muzieknummer en zodoende krijgt het publiek 4 nummers te horen. Na het bod van St. Bavo, dat natuurlijk wordt afgewezen, kiest de kandidaat nog een koffer.

Ook hiervan wordt de muziek ten gehore gebracht. Dit proces herhaalt zich totdat de kandidaat het bod van St. Bavo  accepteert. Hij of zij is daarmee verzekerd van een leuke prijs.

De harmonie heeft aan het einde van het spel 10 nummers gespeeld uit de top 100.  Voor het publiek allemaal bekend in de oren klinkend.

De entree is €5,00 per persoon te betalen bij de ingang. Betaling met QR-code is mogelijk.

Iedere bezoeker maakt kans om met een leuke prijs naar huis te gaan.

Zorg dat u een stoel heeft, dus kom op tijd want vol is vol. 

We zien u graag op zaterdag 04 november a.s.