Huldiging van onze jubilarissen.

Op zondag 19 september heeft Muziekvereniging St. Bavo vijf jubilarissen in het zonnetje gezet.

In de ochtend werd er begonnen met een “opstart” repetitie van de harmonie, om het nieuwe muzikale seizoen in te luiden.

Daarna begon om half twee het middag gedeelte met een uitstekend verzorgde BBQ door Ronald Broeders met zijn mensen van “De zeven zusters” We zaten gezellig buiten op het gras van het kerkplein, in een welkom zonnetje.

Toen we met zijn allen een flinke bres hadden geslagen in de schalen met salades en vlees, begon het “officiële” gedeelte. Onze voorzitter Jos de Bont smeerde zijn keel, en vroeg een voor een de jubilarissen naar voren. Hierbij hadden we ook een primeur. Want als eerste was Dennis Kieboom helaas verhinderd, hij was naar een voetbalwedstrijd die net even belangrijker was. Dennis is dus bij verstek …..

Voor de overige vier had Jos weer allerlei anekdotes te vertellen, die regelmatig leidden tot hilariteit onder de aanwezigen.

Ieder werd gehuldigd met een mooie bos bloemen, een oorkonde van de KNMO en een bijbehorende speld. Ook was er namens de beschermvrouwe Mevr. Kieboom een mooie kado bon.

De jubilarissen zijn:

25 jaar lid: Dennis Kieboom, Barry van Strien, Pius van Oort en Nelly de Meijer.

40 jaar lid: Jos Verhoeven